header4

Oroszlányi Horgász Egyesület 1950 - től ohe logo

Vízterületei: Oroszlányi Hőerőmű hűtőtava, Bokodi öreg tó, Galambosi felső és középső tó, Majki középső és alsó tó, XVI/1.sz. tó.  

Az egyesület célja: A horgászsport fejlesztése, népszerűsítése.Tagjai részére kedvező horgászati lehetőség biztosítása. A horgászoknak a társadalom, a horgászerkölcs szabályainak tiszteletben tartására, a természet szeretetére és védelmére való nevelése.

Célkitűzések érdekében: Biztosítja tagjai számára a rendszeres egyesületi élethez szükséges Maczali Kevinfeltételeket, ennek keretében ismerteti a horgászattal összefüggő jogszabályokat és más rendelkezéseket. Korszerű halgazdálkodást folytat a kezelésében lévő vízterületeken. Biztosítja a halállomány védelmét, valamint a horgászatra vonatkozó jogszabályok, előírások és a Halgazdálkodási törvény, az Országos Horgászrend-, az OHE horgászrendje szabályainak megtartását. Segíti a hatóságokat az orvhalászat és az orvhorgászat leküzdésében, valamint a vizek tisztasága és a természet védelmében. Lehetőséget biztosít tagjai számára a horgászattal összefüggő szakismereteik gyarapítására. Horgász versenyeket rendez. Az egyesület feladatainak eredményes ellátásához igényli a vállalatok, intézmények, önkormányzati és érdekképviseleti szervek, vállalkozók és magánszemélyek erkölcsi, valamint anyagi segítségét. 

mohosz tagszervezete

OROSZLÁNYI HORGÁSZ EGYESÜLET TISZTSÉGVISELŐI:

Elnökség:
Elnök: dr. Varga Zsolt
Titkár: Kovács Tibor
Elnökségi tagok:
Géringer Enikő
Ifj. Kocsis Péter
Inczédi András
Maczali Kevin
Rajnai Gábor

Felügyelő bizottság:
Vezető: Békésy Csaba
Bizottsági tagok:
Aradi Ildikó
Pechmann József
Soós István
Tóth László

Fegyelmi bizottság:
Elnök: Schmölcz Tamás
Bizottsági tagok:
Csizmazia Péter

Nagy Róbert
Tóth László
Visi Attila