MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA BEVEZETÉSE!
Kedves Horgásztársak!
A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) Választmányának egyhangú döntése alapján 2019. január 01-jével bevezetésre kerül a Magyar Horgászkártya. 2018. szeptember 01-jétől lesz lehetőség a regisztráció megkezdésére. Az Egyesület irodájában, munkatársunk segítségével biztosítunk lehetőséget a regisztráció megtételére, melynek menetéről, a regisztrációval kapcsolatos fontos tudnivalókról folyamatos tájékoztatást adunk az Egyesület weboldalán.
Vezetőség
HALTELEPÍTÉS 2015. |
||||||||
Telepítés dátuma |
Szállító |
Halfaj |
Tavanként ( kg ) |
|||||
Erőműi hűtőtó |
Majki középső |
Majki alsó |
XVI. |
Bokodi öregtó |
Összesen |
|||
március 10. |
CZIKKHALAS |
PONTY |
17 500 |
1000 |
0 |
500 |
1000 |
20 000 |
március 31. |
CZIKKHALAS | CSUKA | 647 | 0 | 0 | 200 | 200 | 1047 |
május 14. |
CZIKKHALAS | PONTY | 0 | 0 | 0 | 0 | 500 | 500 |
június 25. |
FREÉSZ |
PONTY |
0 | 0 |
0 |
0 | 797 | 797 |
július 14. |
FREÉSZ | PONTY | 0 | 700 | 0 | 498 | 0 | 1198 |
október 07. |
FREÉSZ | CSUKA | 0 | 0 | 0 | 127 | 229 | 356 |
október 08. | FREÉSZ | KESZEG | 0 | 0 | 0 | 0 | 650 | 650 |
október 08. | CZIKKHALAS | PONTY | 13 000 | 0 | 0 | 0 | 0 | 13 000 |
október 21. | FREÉSZ | PONTY | 0 | 500 | 0 | 0 | 1000 | 1500 |
november 03. | ŐSTERMELŐ | PONTY | 2120 | 0 | 0 | 0 | 570 | 2690 |
november 13. | CZIKKHALAS | SÜLLŐ | 808 | 200 | 0 | 0 | 0 | 1008 |
Összesen: |
34 075 |
2 400 |
0 |
1325 |
4 946 |
42 746 |
||
Frissítés dátuma:2015.11.16. |
Haltelepítés, fajtánként, tavanként |
|||||||
Halfaj |
Erőműi hűtőtó |
Majki középső |
Majki alsó |
XVI. |
Bokodi öregtó |
Összesen |
|
PONTY |
32 620 |
2200 |
0 |
998 |
3 857 |
35 495 |
|
AMUR |
|||||||
CSUKA |
647 |
0 | 0 | 327 | 429 |
1 403 |
|
SÜLLŐ |
808 |
200 | 0 | 0 |
0 |
1008 | |
KESZEG |
0 |
0 | 0 | 0 | 650 |
650 |
|
KÁRÁSZ |
|||||||
Telepített halfajok összesen: |
34 075 |
2400 |
0 |
1325 |
4 946 |
42 746
|
OROSZLÁNYI HORGÁSZ EGYESÜLET - Cím: 2840 Oroszlány Mészáros Lajos u. 2/a | Telefon: +36 34 / 361 - 314 | Fax: +36 34 / 560 - 166 | E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.